Sfaturi Pentru a Avea Trafic Nelimitat

iulie 28, 2010

Link exchange - pentru si mai multi vizitatori

Metoda "schimb de linkuri" care consta in a va face reclama reciproc.
Daca ai un site in limba engleza si vrei vizitatori straini, de ce sa nu intrebi in marea comunitate http://answers.yahoo.com daca e careva pe acolo care vrea sa faca schimb de linkuri.

Dupa ce vei pune intrebarea, oamenii vor intra pe situl tau si se vor uita si astfel vei mai avea cateva zeci de vizitatori pe site. Ei vor vedea ca ii vei avea pe aceia si astfel vor accepta un schimb de linkuri. Tu vei avea numai de castigat!

In concluzie, e cea mai buna metoda de a-ti face reclama gratis sitului!


Reclama gratis blogului/siteului - o metoda imbunatatita

Inainte de a aborda aceasta metoda, asigura-te ca situl/blogul e macar atractiv si util pentru ceilalti (cum am spus in postarile anterioare), pentru ca sa nu faci reclama degeaba si astfel vizitatorii sa ajunga ca sa nu-ti mai viziteze situl si pe viitor. De altfel, ar trebui sa ai si foarte multe postari/pagini, sa zicem minim 50, daca vrei sa faci ceva. Si vei avea timp sa le scri pana pui metoda in practica.

Metoda pe care o vom folosi este cunoscuta de toata lumea si anume, sa faci reclama blogului/sitului trimitand un "mass" tuturor din lista ta de messenger. Dar nu e ceea ce pare pentru ca nu vom trimite mass doar catorva prieteni, ci catorva mii sau chiar zeci de mii. Deci recomand ca sa creezi un alt id de yahoo messenger si sa-l incarci cu cat mai multe iduri. Un mod rapid de incarcare este schimbul de liste cu alti prieteni. SI astfel vei ajunge rapid sa-i ai pe primii 1000! Continua sa incarci lista cu cat mai multi! pentru ca atunci cand trimiti "massul", sa aiba un efect maxim. Si sa trimiti la chiar 1000 de vizitatori, este ceva... cam in proportie de 30% (este verificat) iti vor vizita situl. Totusi, depinde si de cat de atractiv faci textul sua ce lungime sa aiba... sa nu le dai sa citeasca romane. Totusi, o scurta descriere este recomandata pentru a-ti aduce vizitatori interesati. Ca exemplu: - http://deprinardeal.blogspot.com - aici inveti sa faci chiar si banii - si descrierea e pe bune. Chiar inveti sa faci bani; iar cei interesati vor da click si vor rasfoi prin postari, se vor si abona si astfel se vor si intoarce cand apar postari noi.

Afla mai multe despre cum se fac banii rasfoind blogul... vei gasi mult mai mult!


Fa reclama gratis sitului - o alta metoda!

Metoda consta in adaugarea sitului in mai multe directoare web. Pentru cei care nu stiu ce este acela un director web, sa luam ca exemplu: google este un director web. Adica un director este o baza de date in care sunt inscrise miliarde de adrese ale siturilor, daca este ca sa vorbim tot despre Google. Cand ii dai sa cauta dupa ceva, google cauta in baza lui de date, nu pe internet! Si daca acea informatie exista si pe situl tau pe care sa spunem ca l-ai indexat deja, atuncia google va reda situl tau printre primele rezultate! Si de aceea este recomandat ca orice site sa fie inscris in cat mai multe directoare daca cel care il detine, doreste nijte vizitoatori!

Pentru a inscrie situl in google: Click aici
Pentru a inscrie situl in directoare straine, da-i cautare dupa: "submit your website"
Pentru a inscrie situl in directoare romanesti, da-i cautare dupa: "directoare web"

0 comentarii: